Iconic Nordic Rooms

När Aspen badrumsmöbler och INR inredningsglas förenades under ny gemensam flagg hjälpte vi dem att skapa konceptet och varumärket Iconic Nordic Rooms.

Badrummet är en favorit i många hem: en oas för egentid eller bara en möjlighet att svepa ostört för en stund. För inredningsintresserade och andra Pinterest-junkies är badrummet även ett sätt att uttrycka vem du är. Ändå har det länge saknats starka varumärken som tagit vara på det intresset.

När Aspen badrumsmöbler och INR inredningsglas slogs samman under ny gemensam flagg låg de insikterna till grund för lanseringen av konceptet och varumärket Iconic Nordic Rooms.

Många inredningsintresserade idag uppskattar flexibilitet och möjlighet till egna individuella lösningar. Istället för att använda oss av traditionella modeller i lanseringen lät vi fyra vanliga människor med starka karaktärer fronta kampanjen och visa hur deras personlighet och intressen kan återspeglas i badrumsinredningen.

Iconic Nordic Rooms lanserades sommaren 2017. Hösten 2017 nominerades lanseringskatalogen till Svenska Publishingpriset. 

Det finns en ny nordisk badrumsstandard och den heter Ingen standard!