Sveland djurförsäkringar älskar olikheter!

Sveland djurförsäkringar har funnits sedan 1911 och försäkrar alla typer av djur. Trots erfarenheten är de en relativt välbevarad hemlighet för den breda massan. Fram tills nu. 

Bakgrund

Det är varken enkelt eller billigt att försäkra sin hund. Särskilt om du har en fyrbent familjemedlem av ovanlig ras. Hos Sveland djurförsäkringar är alla möjliga sorters hundar, byrackor och jyckar välkomna. FEW fick i uppdrag att berätta detta för att öka kännedomen om varumärket. 

Case

Vi valde att fokusera på de mjuka och rättvisa värden som Sveland står för genom att lyfta fram djurens olikheter. Under parollen ”Djurförsäkringar. För alla.” skapade vi tre filmer och en outdoorkampanj. I huvudrollerna: pulin Filip, whippeten Hilding, corgin Wira, kinesiska nakenhunden Egon och deras vänner som alla gjorde en storartad insats. 

Regissör-Christian och producent-Erik önskade sig solsken och sydeuropeisk vårvärme. De fick hålla till godo med ett 12 grader varmt Höllviken, konstant hällregn (typ) och ett riktigt stabilt grading-arbete.

Behind the scenes

Vid frågor kontakta

Erik Arheden, Executive Producer
Telefonnummer: +46 706 97 92 93