Class of 2019 del 2: Jack Eriksson

Han har nyligen kryssat fram 13 rätt på tipset, en examen i marknadsekonomi på IHM Business School och en anställning hos oss på FEW. Vi hälsar vår nya account manager Jack Eriksson varmt välkommen till oss. 

Vem skulle du helst vilja ha till bordet under en middag?

– Oj! Här måste jag dra till med mamma eller flickvän-kortet!

Vilken bok eller vilket magasin ligger bredvid sängen just nu?

– Per Holknekts självbiografi. Den boken är en stor anledning till att jag valde att satsa på DIHM- examen på IHM Business School.

Hur kom det sig att du hamnade här hos oss?  

– Först och främst är jag otroligt glad och nöjd över att nu vara en del av FEW. Jag har länge varit nyfiken på branschen och är tacksam att få möjligheten att arbeta med ytterligare ett av mina stora intressen. Hur jag kom hit sammanfattas bäst med tre ord: tillfälligheter, tajming och kontakter.

Berätta lite om din vad du annars har gjort de senaste åren.

– Under de senaste åren har jag fokuserat på att ta examen i marknadsekonomi från IHM i Malmö och Göteborg. Parallellt med studierna har jag arbetat i modebranschen. Kläder är ett av mina stora intressen och det har varit en både rolig och utmanade tid som jag nu känner mig klar med.

Vad var det mest udda du gjorde förra året?

– Jag spelar väldigt sällan på hästar eller tippar på sport, men vid ett tillfälle förra året spelade jag på Europatipset i fotboll. Det resulterade i full pott med 13 rätt.