FEW i årets Guldäggsjury 2017

Vår Creative Director Gustaf Hultberger kommer att sitta med i juryn och bedöma kategorierna ”Print, Utomhus och Integrerat”. Kul för honom, kul för oss!

Enligt Resumé berättar Magnus Jakobsson, cd på Åkestam Holst och huvudordförande i Guldägget, att han är nöjd med sin jurygrupp och säger såhär:

– Vilken jury! Att få träffa så många duktiga människor under jurydagarna blir en ynnest som endast kan jämföras med att vara riktigt förälskad, eller nåt. Att den dessutom inte domineras av en massa cyniska gubbar och gummor med förlegade värderingar och trötta åsikter gör inte saken sämre precis. Jag vill bära denna jury som ett hudnära plagg, helt enkelt. Att få vara med när denna skara korar Sveriges bästa kommunikation signerad Sverige år 2016 kommer att bli en energisk matiné vars efterskalv kommer att sjuda i min kropp ända tills den dag döden träder in. Kort sagt: Jag ser fram emot att ta del av denna eminenta jurys arbete på ett sätt som skulle få min tonårsdotter att be mig tagga ner och sluta larva mig med överdrivna metaforer och annat snack.

Hela jurylistan:
https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2017/02/08/de-avgor-vilka-som-vinner-i-guldagget--hela-juryn/