Ytterligare förstärkning i FEWs kreativa lagbygge

Hon har hunnit bocka av byråer i både Helsingborg och Göteborg från sin karriärsmässiga bucket list. Hälsa på vår nya AD Sara Tempte. 

Berätta lite om vad du har gjort de senaste åren. 

– Senaste året har jag varit föräldraledig med min son Nils. Några dagar efter att han föddes köpte jag och min man vårt första hus i Kävlinge. Så tiden har spenderats med familjen och att lära känna huset och trädgården. Innan Nils kom till världen jobbade jag på Kollo i Helsingborg och innan dess på Adamsson Appelfeldt här i Malmö och på Shout i Göteborg. 

Beskriv dig själv som person med några meningar.

 – Jag är på många sätt en social person som tycker om att ha folk runtomkring mig. Har ganska torr humor tror jag och älskar (tyvärr) ordvitsar. Kan samtidigt vara ganska eftertänksam och försvinna in i min bubbla när jag fokuserar på något. Gillar mat, både att laga och att äta den, att fynda diverse prylar på loppmarknader och att promenera runt i skogen i jakt på svamp. Reser helst dit man kan åka skidor. 

Vad ser du fram mest mot i din roll som AD på FEW?

– Jag ser fram emot att få lära känna nya kunder och att få ta ett helhetsgrepp om varumärken och deras kommunikation på ett sätt som jag började sakna under mina år i retailbranschen. Det är något speciellt med att få tänka hela vägen från ax till limpa och att ha möjlighet att nå ut med ett budskap brett i flera olika kanaler. 

Vilka styrkor har du som AD?

– Jag är nyfiken och lyhörd. Älskar fortfarande det jag gör och variationen av utmaningar man får varje dag på jobbet. Jag har ett öga för detaljer utan att för den sakens skull grotta ner mig och vända och vrida för mycket. Känner jag att idén eller designen är bra så kör jag. 

Har du någon paradrätt?

– Jag trivs väldigt bra i köket men tycker ofta att ”less is more” när det kommer till god mat, så någon vidare paradrätt kanske det inte är. Trots det tror jag ändå att det är min långkokta tomatsås med högrev, fänkål och fläsk som serveras med pasta och massor av riven parmesan. 

Vilken är din största extravagans?

– Livet med två små barn är inte så extravagant tyvärr. Det får bli något så enkelt som att just unna sig lite extra tid i köket för att laga goda middagar mitt i vardagspusslet! Eller kanske det faktum att min man börjat leva ut sitt intresse för cocktails och numera bjuder på en ny variant varje fredag.